7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident rutier în orașul Piatra Olt. Cinci femei rănite

- Advertisement -

Accident de circulație grav, duminică dimineață, pe Drumul Național 64, în satul Enoșești al orașului Piatra Olt. Cinci persoane au ajuns la spital după ce autoturismul în care se aflau a izbit violent gardul unei imobil.

O singură mașină a fost implicată în evenimentul rutier, șoferița acesteia, o femeie de 47 de ani, din comuna Cilieni, pierzând controlul volanului, părăsind partea carosabilă și lovind gardul gospodăriei.

Pe lângă conducătoarea auto, în autoturism mai erau alte patru femei, cu vârste cuprinse între 25 și 86 de ani, toate din Cilieni.

Toate au fost rănite, suferimd diverse traumatisme, și transportate la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina pentru investigații medicale amănunțite. Mai multe echipaje de pompieri ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt și de cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt au intervenit la fața locului pentru a le acorda primul ajutor.

Polițiștii au întocmit dosar penal în cauză pentru vătămare corporală din culpă.

„La data de 4 iulie, ora 08:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 64, în orașul Piatra Olt. În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane, condus de o femeie, de 47 de ani, din comuna Cilieni, care a intrat în coliziune cu un gard împrejmuitor al unei locuințe. În urma coliziunii, toate cele cinci persoane din autoturism au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătoarea auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți