3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Echipă nouă de conducere la USR PLUS Olt. Bădici, reales președinte

- Advertisement -

USR PLUS Olt are o nouă echipă de conducere, care reflectă fuziunea USR PLUS și la nivel județean, se precizează într-un comunicat remis de formațiunea politică. Președinte a fost reales Fănel Bădici, care este și subprefect de Olt, acesta obținând 59 de voturi față de contracandidatul său, Daniel Militaru, care a avut cu 11 voturi mai puține.

Conferința județeană a USR PLUS Olt a avut loc în data de 3 iulie, pentru a alege un nou președinte, membrii biroului județean, precum și membrii comisiilor de arbitraj și cenzori.

În urma votului conferinței județene, Fănel Bădici a fost reales în funcția de președinte al USR PLUS Olt, în noua structură de conducere a formațiunii politice județene existând mici schimbări.

Membri Biroul Județean: Fănel Bădici (președinte), Ion Bobea, Florea Cîrstea, Dan Jianu, Mariana Petcu, Romică Irimia, Ioana Andreoiu, Paul Gabriel Drăghici, Liviu Costin Nistorescu, Emil Rece, Cătălin Pîrlogea, Ovidiu Stănilă, Victor Costache, Florin Duca, Iulian Ilinca, Gigi Gălan, Gheorghe Dan, Valeriu Guinea, Ion Emil Mogoșanu, Dragoș Neacșa și Adrian Mihai

Comisia de arbitraj: Cristina Iancu, Alin Bărăscu, Ana Maria Guinea și Adela Maria Rusin

comunicare.ot@usr.ro: Silviu Anton

Comisia de cenzori: Gratziela Elena Hyatt, Georgel Dinu și Cosmina Andreea Chiriță

„Prioritățile noii echipe de conducere a USR PLUS Olt sunt dezvoltarea organizației județene și filialelor locale, dezvoltarea resursei umane și implicarea activa în proiecte utile pentru societatea civilă, precum și sprijinirea consilierilor locali USR PLUS din județul Olt pentru o administratie publica eficienta și pentru a veni cu proiecte bune pentru comunitatile din Olt”, se arată în comunicatul USR PLUS Olt.

Totodată, președintele reales Fănel Bădici a declarat: „USR PLUS Olt are cea mai bună echipă pe care a avut-o vreodată! Mulțumesc colegilor mei pentru înțelepciunea de care au dat dovadă la aceste alegeri, încrederea lor ne motivează și ne responsabilizează. USR PLUS Olt trece astăzi într-o nouă etapă a existenței sale. Vom extinde și vom consolida USR PLUS Olt în toate localitățile județului, vom fi mai vizibili, mai aproape de cetățeni, mult mai implicați în viața politică a județului nostru”.

Potrivit aceluiași comunicat de presă, noul birou judetean al USR PLUS Olt va depune eforturi pentru o bună colaborare cu membrii și sprijinirea filialelor locale, precum și pregătirea de campanii pentru atragerea de noi membri, mizând, ca și până acum, pe motto-ul: „România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți