3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Femeie fără adăpost din Balș, găsită înjunghiată în zona unui supermarket

- Advertisement -

O femeie care nu are adăpost a fost găsită, luni dimineața, în zona supermarketului Kaufland din orașul Balș. Victima avea se pare gâtul secționat, fiind înjunghiată, și a fost preluată în stare gravă de cadre medicale și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Operația a fost una complicată. „A venit cu plăgi în regiunea cervicală anterioară și două plăgi la nivelul membrelor superioare. Pacienta a fost supusă unei intervenții chirurgicale ce a fost efectuată de o echipă complexă, ORL, BMF, Chirurgie Plastică”, a spus medicul Florin Popa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Slatina.

Polițiștii au fost solicitați să intervină la fața locului, la caz fiind prezenți și procurori ai Parchetului Balș.

„În dimineața de 5 iulie, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în orașul Balș, se află o femeie care prezintă leziuni. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului, se află polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, efectuând cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru stabilirea situației de fapt”, se arată într-un comunicat remis de IPJ.

Anca Anuța, prim-procurorul Parchetului Olt, spune că în privința celor întâmplate la Balș sunt luate în calcul două variante: „Este vorba despre o femeie fără adăpost din Balș, din ce informații avem până acum, iar în prezent avem două ipoteze. Fie a fost vorba despre un suicid, fie a fost înjunghiată. A fost găsită cu gâtul secționat și dusă la spital, pentru investigații medicale”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți