5.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident mortal la Negreni – Scornicești. Un bărbat a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa DN 65 – E 574

- Advertisement -

Accident de circulație grav, luni după-amiază, în jurul orei 15:00, pe Drumul Național (DN) – European (E) 574, în satul Negreni al orașului Scornicești. Un bărbat de 69 de ani, din Negreni, a fost lovit de o mașină la volanul căreia era un bărbat de 55 de ani, din municipiul Slatina.

Din primele date, persoana acroșată de vehicul avea calitatea de pieton și s-ar fi angajat regulamentar în traversarea drumului, pe trecerea de pietoni. Bărbatul de 69 de ani a fost preluat de cadre medicale și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde, din păcate, a murit.

Polițiștii rutieri au ajuns și ei la fața locului pentru a face cercetări.

„La data de 05 iulie, ora 15.04, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 65 – E 574, pe raza localităţii Scorniceşti. În eveniment a fost implicat un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din Slatina, și un pieton, un bărbat de 69 de ani, din Scorniceşti. În urma coliziunii, pietonul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde ulterior a decedat. Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Sursă foto: Amator
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți