7.3 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbatul care a tăiat gâtul cu lama unei femei din Balș, în arest preventiv

- Advertisement -

Viorel Costache este bărbatul de 41 de ani, din orașul Balș, care a secționat cu o lamă de ras gâtul unei femei de 35 de ani, din aceeași localitate în noaptea de duminică spre luni. Bălșeanul a fost reținut luni seara de procurorii Parchetului Olt, iar marți după-amiază a fost prezentat în fața magistraților Tribunalului Olt, care au dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

În prezent, autorul faptei, care este acuzat de tentativă la omor, este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar decizia instanței de judecată nu este una definitivă, putând fi contestată.

Tânăra de 35 de ani, cunoscută ca fiind o persoană fără adăpost, a fost înjunghiată în zona unui supermarket din orașul Balș, aceasta fiind găsită cu mai multe răni pe corp în dimineața zilei de luni. Cadrele medicale au preluat-o de acolo și au transportat-o de urgență la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale complicate.

Potrivit anchetatorilor olteni, bărbatul a tăiat-o la gât cu lama pe femeie după ce a acuzat-o pe aceasta că i-ar fi furat 400 de lei și telefonul mobil.

„În fapt, s-a reţinut că în noaptea de 4 spre 5 iulie, în timp ce se aflau pe trotuarul străzii Nicolae Bălcescu din oraşul Balş, persoanei vătămate Ş. P., în vârstă de 35 ani, din aceeaşi localitate, i-a fost secţionat gâtul cu o lamă de inculpatul C. V., mobilul fiind reprezentat de faptul că acesta o acuzase că îi sustrăsese în prealabil, suma de 400 de lei, precum şi un telefon mobil. Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de Serviciul Județean de Medicină Legală Olt rezultă că persoana vătămată Ş. P. prezintă leziuni traumatice care au putut fi produse la data de 4 spre 5 iulie, prin lovire cu sau de un corp dur şi lovire cu un corp tăietor. Necesită 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale de la data producerii leziunilor, care au pus în primejdie viaţa persoanei”, se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Procurorii Parchetului Olt spun că a fost efectuată și o descindere la locuința agresorului, unde a fost găsită o jumătate de lamă de ras. „În cauză a fost efectuată şi o percheziţie domiciliară la imobilul unde locuieşte efectiv inculpatul C. V., situat pe raza orașului Balş, ocazie cu care a fost identificată o jumătate de lamă de ras, impregnată cu substanţă brun roşcată cu aspect de sânge, ce a fost ridicată pentru cercetări”, se mai arată în comunicat.

Fiind audiat în prezenţa apărătorului din oficiu, bălșeanul de 41 de ani nu a recunoscut săvârşirea infracţiunii reţinute în sarcina sa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți