6.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Se extind rețelele de canalizare în orașul Piatra Olt. Lucrările CAO, în plină desfășurare

- Advertisement -

Compania de Apă Olt a început în orașul Piatra Olt investițiile în infrastructura de canalizare din cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”. Lucrările sunt în plină desfășurare, anunță reprezentanții companiei.

Se intervine pe cinci străzi din două cartiere ale urbei. „Acum se lucrează pe străzile Granicerilor, Aluniș, Grădiniței și Învierii din Piatra și pe strada Primăverii în cartierul Bulgari”, a anunțat CAO.

Din această cauză, pe una dintre artere s-a întrerupt alimentarea cu apă miercuri, pentru mai bine de două ore, respectiv între orele 14:00 și 16:30. „În zonă se lucrează la extinderea rețelei de canalizare, o investiție din cadrul proiectului cu finanțare europeană «Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020», iar astfel de incidente sunt inevitabile, având în vedere complexitatea lucrărilor executate. Echipele din teren fac eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametrii normali”, au mai transmis reprezentanții companiei.

Rețeaua de canalizare din orașul Piatra Olt se va extinde cu 20 de kilometri, iar lucrările se vor desfășura timp de trei ani.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți