12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

O nouă serie de bilete de tratament disponibile pentru beneficiarii din județul Olt

- Advertisement -

Diagrama de alocare a biletelor de tratament din a noua serie pentru anul 2021 a fost deja afișată la sediul Casei Județene de Pensii Olt și pe site-ul instituției – www.cjpolt.ro. Beneficiarii acestora, fie că vorbim de pensionari, fie de asigurați ai sistemului public de pensii din județ, au la dispoziție peste o sută de bilete la băi, acestea fiind vacante atât în stațiuni de la munte, cât și în stațiuni balneare de pe litorul Mării Negre.

Sunt în total 122 bilete de tratament disponibile în unități hoteliere ale societății TBRCM SA și în unitățile hoteliere cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte anul acesta. Biletele la băi au data de plecare în stațiune în perioada 27 – 31 iulie și sunt repartizate astfel: zece în Amara, 14 în Bala, două în Buziaș, nouă în Căciulata, patru în Călimănești, opt în Covasna, cinci în Eforie Nord, șase în Felix, două în Geoagiu, 12 în Govora, 13 în Herculane, două în Moneasa, două în Neptun, 19 în Olănești, două în Pucioasa, zece în Saturn și două în Techirghiol. În perioada sejurului, care este de minimum 16 zile, beneficiarii biletelor au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear. 

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei de Pensii Olt până în data de 21 iulie 2021, inclusiv. Beneficiarilor de pe diagramă care nu ridică biletele la băi le vor fi anulate alocările, iar acestea devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusă și se prezintă la ghișeu. Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 23 iulie și se vor vinde în data de 26 iulie 2021.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți