11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiști din Olt și jandarmi din Craiova, controale în forță în târgul săptămânal de la Osica de Sus

- Advertisement -

Polițiști ai Secției 2 Poliție Rurală Osica de Sus din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova, au desfășurat duminică, între orele 05:00 – 12:00, o acțiune în forță în târgul săptămânal din comuna Osica de Sus. S-au dat peste zece amenzi în cuantum de aproximativ 4.000 de lei în urma abaterilor constatate de oamenii legii. Totodată, o craioveancă s-a ales cu dosar penal după ce a fost prinsă că vindea produce ce păreau a fi contrafăcute.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ, a declarat că acțiunea a vizat verificarea legalității comercializării produselor din sectorul agricol și respectarea prevederilor Legii 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

„Cu această ocazie au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.780 de lei. De asemenea, a fost întocmit un dosar penal conform Legii 84 din 1998 privind mărcile și indicațiile geografice, constând în aceea că o femeie de 41 de ani, din muncipiul Craiova, județul Dolj, a fost depistată în timp ce oferea spre comercializare produse susceptibile a fi contrafăcute”, a spus reprezentantul Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți