18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii SICE Olt, percheziții în comuna Cungrea într-un dosar de evaziune fiscală. Au fost descinderi și în alte patru județe

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Olt, sub supravegherea  Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au pus în aplicare marți dimineață 13 mandate de percheziție domiciliară în județele Maramureș, Brașov, Ilfov, Buzău și Olt, la persoane bănuite de evaziune fiscală. În județul Olt a fost o singură descindere, aceasta fiind în comuna Cungrea.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 1 ianuarie 2012 – 21 decembrie 2017, reprezentanții unei societăți comerciale, din județul Olt (comuna Cungrea n.r.), nu ar fi înregistrat în evidența contabilă a societății, operațiunile desfășurate cu alte societăți comerciale, refuzând să prezinte organelor fiscale documentele legale, fiind cauzat un prejudiciu bugetului de stat de 769.577 de lei”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Cinci persoane urmează a fi aduse la sediile unităților de poliție, în baza unor mandate de aducere, pentru a fi audiate. La IPJ Olt o singură persoană, administratorul firmei din Cungrea, este adus să dea declarații cu privire la acuzațiile care îi sunt aduse.

Pe lângă polițiștii de investigare a criminalității economice olteni, la percheziții au participat și polițiști SICE din județele Maramureș, Brașov, Ilfov și Buzău.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți