12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Ziua Informării Preventive sărbătorită în fiecare zi de marți, 13

- Advertisement -

Desfășurată începând cu anul 2011, la inițiativa Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Ziua Informării Preventive este marcată de fiecare dată când ziua de marți coincide cu data de 13. Și cum marți a fost 13, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au desfășurat o serie de activități dedicate acestei zile.

Anul acesta activitățile informativ – educative au avut loc sub sloganul „Acasă în siguranță” și au urmărit conştientizarea cetăţenilor asupra pericolelor la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de risc.

„În acest context, pompierii olteni au desfășurat acțiuni de informare preventivă în zone cu aflux de persoane, din municipiile Slatina și Caracal și orașele Balș și Scornicești”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU.

Acțiuni similare au avut loc în toate localitățile din județ, cu sprijinul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență, care au primit materiale de informare preventivă pentru diseminarea către cetățeni și afișarea la sediile instituțiilor locale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți