12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 47 de ani, din Slatina, căutat de polițiști după ce mama sa i-a anunțat dispariția

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt caută un slătinean, în vârstă de 47 de ani, care în cursul zilei de miercuri a plecat voluntar de la domiciliul său și până în prezent nu s-a mai întors.

Mama bărbatului a fost cea care a sesizat dispariția acestuia la Poliție.

„La data de 14 iulie, în jurul orei 15:25, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au fost sesizați de o femeie din localitate, cu privire la faptul că, la data de 14 iulie, în intervalul orar 09:00 – 15:00, fiul acesteia, Adrian Ștefan de 47 de ani a plecat voluntar de la locuința sa din Slatina şi nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,70 metri, constituţie astenică, ochi albaștri, păr tuns scurt cu început de calviție și are un semn distinctiv în zona dintre sprâncene. La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu un hanorac cu glugă din material textil de culoare neagră, pantaloni lungi de trening din fâș de culoare neagră, iar în picioare avea o pereche de adidași de culoare neagră”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Olt.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea slătineanului dispărut sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți