3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Care este valoarea premiilor acordate de Primăria Slatina elevilor cu media 10 de la examenul de Evaluare Națională

- Advertisement -

Aleșii din Consiliul Local Slatina au aprobat în cadrul ședinței de marți acordarea a cinci premii absolvenților de clasa a VIII-a care au obținut media 10 ca urmare a sesiunii examenului de Evaluare Națională, susținut la sfârșitul lunii iunie și ale cărui rezultate finale s-au afișat în urmă cu două săptămâni. Elevii de 10 de la cele trei unități de învățământ slătinene ar urma să fie premiați de Primăria Slatina cu câte 1.045 de lei.

La nivelul municipiului Slatina, cei cinci absolvenți de gimnaziu care au obținut media 10 la Evaluare Națională sunt Andreea Olivia Mogoșanu – Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă”; Radu Constantin Rotea – Şcoala Gimnazială „Eugen Ionescu”; Francesca Alexandra Constantin, Maria Cristiana Boțogan și Maria Alexandra Căpățână – Colegiul Naţional „Ion Minulescu”.

Din păcate, în urma afișării rezultatelor finale ale examenului național de Bacalaureat, sesiunea iunie – iulie, deși au fost doi absolvenți de clasa a XII-a care au obținut media finală 10, niciunul dintre ei nu este de la vreo unitate de învățământ liceal din Slatina. Aceștia sunt de la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” din orașul Scornicești și celălalt de la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” din municipiul Caracal. 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți