10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Coliziune între un tractor și un autoturism, la Slătioara. Tractoristul era băut bine și nu avea permis

- Advertisement -

Un eveniment rutier a avut loc marți în comuna Slătioara, un bărbat de 52 de ani, din comuna Oporelu, în timp ce conducea un tractor cu remorcă, acroșând un autoturism. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime și doar cu pagube materiale, însă polițiști rutieri au constatat că tractoristul era într-o stare avansată de ebrietate și nu avea nici permis de conducere.

„Cu ocazia deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției de Poliție 6 Găneasa, aceștia au constatat faptul că tractoristul nu posedă permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 1,08 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Oamenii legii au întocmit dosar penal în cauză, bărbatul de 52 de ani, din Oporelu, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți