17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șoferi cu dosare penale după ce s-au urcat la volan în stare de ebrietate

- Advertisement -

Doi conducători auto s-au ales cu dosare penale după ce marți polițiștii rutieri i-au depistat sub influența băuturilor alcoolice în trafic. Unul dintre ei, un tânăr de doar 18 ani, din comuna Milcov, pe lângă faptul că avea o alcoolemie de aproape un miligram pe litru alcool pur în aerul expirat, se urcase la volanul autoturismului fără a avea permis auto.

„În comuna Grădinari a fost depistat un bărbat de 73 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,65 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit sursei citate, și în comuna Milcov a fost depistat un tânăr, în vârstă de 18 ani, din localitate, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere și avea o alcoolemie de 0,95 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele olteanului s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți