13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

12 apartamente ANL construite în orașul Scornicești. Valoarea investiției – peste 5 milioane de lei

- Advertisement -

Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, a avut zilele acestea o întrevedere cu corăbianul Gabriel Stanciu, directorul general adjunct al Agenției Naționale pentru locuințe, în cadrul căreia s-a stabilit că în urbea olteană vor fi construite în viitorul apropiat 12 locuințe destinate închirierii de către tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani. Valoarea apartamentelor, care se vor construi pe o suprafață de peste 1.300 metri pătrați, se ridică la peste 5 milioane de lei.

„Am depus studiul de fezabilitate pentru «Programul de construcții locuinţe pentru tineri, destinate închirierii», ce se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani. Locuinţele (apartamente) sunt construite pe terenul pus la dispoziţia Agenției Naționale pentru Locuințe de Primăria Scornicești. Un număr de 12 unități locative se vor construi pe suprafața de 1.370,45 metri pătrați, valoarea estimată a investiției fiind de 5.087.697,52 lei, inclusiv TVA. Îmi doresc să ajutăm tinerii din comunitatea noastră, facilitând obținerea de locuințe în vederea unui viitor mai bun”, a declarat Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești. 

Iar investițiile în localitatea olteană nu se opresc aici, având în vedere că zilele trecute au fost demarate ample lucrări de asfaltare în satul Bircii.

„După cum știți, în această primăvară am început un proiect ambiţios şi necesar pentru a transforma Scorniceştiul şi localităţile componente într-un loc plăcut, cât mai apropiat de ceea ce vedem prin Occident. De aceea, proiectele privind asfaltarea străzilor sunt și vor rămâne o datorie pentru confortul și siguranța tuturor. Astfel, îmi face plăcere să vă anunț că în aceste zile continuăm asfaltarea și am demarat lucrări ample în satul Bircii, pe Linia Dealului. Vă asigur că în scurt timp și această stradă, ca multe altele, va fi una modernă, fără gropile, nămolul sau praful de altă dată”, a mai spus edilul din Scornicești.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți