10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii craioveni, descinderi la locuințele unor bărbați din Milcov acuzați de furt. S-au făcut rețineri

- Advertisement -

UPDATE: Cei doi bărbați din comuna Milcov, reținuți în urma perchezițiilor de miercuri, au fost prezentați joi după-amiaza în fața magistraților Judecătoriei Craiova care au emis pe numele lor amandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Știrea inițială: Polițiști ai Secției 3 Poliție Craiova, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, au efectuat miercuri cinci percheziții domiciliare la imobilele a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 37 de ani, din comuna olteană Milcov, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat. S-au găsit mai multe bunuri furate, iar doi dintre bărbați au fost duși să dea declarații, ulterior fiind reținuți.

„În urma perchezițiilor efectuate, au fost găsite mai multe materiale de construcţii, scule şi unelte electrice, care au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor. Doi bărbați, de 32 și 37 de ani, ambii din comuna Milcov, au fost conduși la sediul poliției pentru audieri”, a declarat Mihaela Sadoveanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbații ar fi pătruns în noaptea de 6 spre 7 iulie, pe un teren din comuna Cârcea, care aparține unei societăți comerciale al cărei adminstrator este un bărbat de 52 ani, din comuna Mîrșani, de unde ar fi sustras mai multe materiale de construcții, cauzând un prejudiciu de aproximativ 30.000 de lei.

„Prejudiciul a fost recuperat de polițiști în proporție de 80%, fiind predat persoanei vătămate”, a adăugat reprezentantul Poliției.

În urma probatoriului administrat de oamenii legii, bărbații din Milcov au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj. Joi, cei în cauză urmează să fie prezentați Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție legală, la descinderile de miercuri participând și polițiști ai Poliției Municipiului Craiova – Secțiile 1- 6, Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj, Serviciul Criminalistic Dolj, precum și polițiști din cadrul IPJ Olt – Poliţia Municipiului Slatina și Secția 4 Poliție Rurală Coteana.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți