10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul PSD Siminica Mirea, semnal de alarmă în privința situației îngrijorătoare în care se află România

- Advertisement -

„Realitatea contrazice deciziile guvernanților!”, spune Siminica Mirea, senator al Partidului Social Democrat Olt. Parlamentarul oltean declară că acest lucru se întâmplă pe motiv că puterea de cumpărare a românilor a scăzut cu 10 – 15%, ținând cont că plătesc mai mult cu aproximativ 240 de lei la utilități și alimente esențiale.  

„Puterea de cumpărare a românilor a scăzut cu 10-15%, în vreme ce aceștia plătesc, în medie, cu 238 lei/lună mai mult pentru utilități și alimente esențiale. De ne acceptat ca economia României să fie pusă în acest mod inconștient pe un piedestal fals al prosperității, mai ales când românii pierd anual 2.850 lei/an din cauza scumpirilor și înghețării/tăierii veniturilor”, spune senatorul social democrat.

Parlamentarul Siminica Mirea a mai declarat că impactul financiar al bucureștenilor va crește după ce tarifele pentru transportul în comun s-a dublat: „În plus, impactul financiar pentru locuitorii din Capitală va fi și mai crescut, în urma dublării tarifelor la transportul în comun”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți