10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Femeie de 62 de ani, victima unui accident rutier produs în orașul Piatra Olt

- Advertisement -

O femeie de 62 de ani, din orașul Piatra Olt, a fost victima unui accident de circulație produs vineri dimineață, în jurul orei 06:50, pe Drumul Județean 677, în localitate. Femeia avea calitatea de pieton și a fost lovită în plin de un autoturism la volanul căruia era un bărbat, în vârstă de 77 de ani, din comuna Brâncoveni.

„În evenimentul rutier a fost implicat un autoturism condus de un bărbat de 77 de ani, din comuna Brâncoveni, și un pieton, respectiv o femeie de 62 de ani, din orașul Piatra Olt. În urma coliziunii, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Conducătorul auto și pietonul au fost testați cu aparatul alcooltest, iar în urma rezultatului polițiștii au stabilit că aceștia nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, oamenii legii întocmind un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți