19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Tractor cu remorca încărcată cu grâu, răsturnat pe câmp la Oporelu. Două persoane au ajuns la spital

- Advertisement -

Un bărbat și soția lui, ambii cu vârsta de aproximativ 64 de ani, din comuna Oporelu, au fost victimele unui eveniment mai puțin obișnuit în cursul după-amiezii de sâmbătă în jurul orei 17:30. Pe când se întorceau de la treierat de pe un câmp din satul Beria al localității, tractorul în care se aflau și cu remorca plină cu grâu s-au răsturnat într-o parte, la fața locului fiind chemate prin apelul de urgență 112 mai multe echipaje de salvatori.

Până să ajungă în zona incidentului echipajele de la Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, inclusiv paramedici SMURD, dar și echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt, cei doi soți au fost preluați cu alte mijloace de transport și duși la domiciliul lor din Beria, unde s-au deplasat și salvatorii.

Echipajele de cadre medicale au acordat primul ajutor victimelor, iar ulterior acestea au fost transportate la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru a fi supuse unor investigații amănunțite.

Din informațiile salvatorilor de la Serviciul de Ambulanță, atât bărbatul, cât și femeia au suferit traumatisme cranio-cerebrale și contuzii minore.

Cum evenimentul nu s-a produs pe un drum public, potrivit reprezentanților Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Olt acesta nu poate fi catalogat ca și accident de circulație.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți