12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Încăierare la Vâlcele. Patru bărbați au ajuns la spital după ce s-au lovit reciproc

- Advertisement -

Patru bărbați s-au luat la bătaie cu ciomagele, duminică după-amiaza, iar din cauza loviturilor suferite au avut nevoie de îngrijiri medicale și au ajuns la spital. Incidentul s-a petrecut în comuna Vâlcele și a izbucnit spontan, la scurt timp după ce doi bărbați, tată și fiu, au intrat cu oile pe terenul agricol al unui cetățean din localitate. În conflict a mai fost implicat și fratele bărbatului care a anunțat Poliția cu privire la cele întâmplate.

„La data de 18 iulie, în jurul orei 17:45, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coteana al Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați de un bărbat de 40 de ani, din comuna Vâlcele, cu privire la faptul că pe un teren agricol din localitate, proprietate personală, au pătruns cu oile doi bărbați. Cu ocazia deplasării la fața locului a polițistilor, au fost identificați patru bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 56 de ani, toți din comuna Vâlcele (cea de-a patra persoană fiind fratele celui care a sesizat Poliția n.r.). Din primele verificări, s-a constatat faptul că, în urma unor discuții contradictorii, aceștia s-ar fi lovit reciproc”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ.

În urma scandalului, toți cei patru bărbați au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de încăierare, iar oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți