8.1 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Liberalii din Olt, susținere pentru candidatul Florin Câțu la funcția de președinte al PNL

- Advertisement -

Dacă în urmă cu mai bine de o săptămână liberalii din Olt își arătau susținerea față de Ludovic Orban, actualul președinte al Partidului Național Liberal și din nou candidat la aceeași funcție, care a fost prezent la realegerea senatorului Liviu Voiculescu ca lider filialei județene a PNL, acum aceștia își arată toată susținerea lui Florin Câțu, premier și candidat, de asemenea, la președinția PNL.

Referitor la decizia luată zilele acestea, președintele PNL Olt a făcut și o scurtă declarație.  

„Deseori, statutul unui partid poate așeza membrii săi în poziții ingrate. Însă este un statut pe care ni-l asumăm cu toții noi, politicienii, atunci când decidem să urmăm ideologia politică ce considerăm că ne reprezintă. În această perioadă Statutul PNL pune la încercare toți liberalii: trebuie să ne alegem următorul lider dintre cei mai capabili, mai demni, mai responsabili și mai apți să ducă mai departe afetul liberalismului românesc și care își doresc să reprezinte PNL în fața românilor, în fața europenilor, în fața lumii”, spune Liviu Voiculescu.

Liderul liberalilor a vorbit și despre cei doi candidați la funcția de președinte al PNL, dar și la decizia filialei pe care o conduce de a-l susține pe prim-ministrul Câțu la Congresul PNL care va avea loc pe 25 septembrie.

„Ludovic Orban și Florin Câțu sunt colegii noștri, ambii la fel de responsabili și la fel de capabili să conducă partidul nostru. Sunt două personalități politice impunătoare, ambițioase și dornice să conducă destinele liberalismului românesc. Însă numai unul dintre ei va rămâne, în urma competiției și a votului nostru, președinte al PNL. Ca urmare eu, Liviu Voiculescu, în calitate de președinte al filialei Olt a PNL, anunț public că filiala noastră a luat decizia comună de a sprijini pentru funcția de președinte al PNL pe Florin Câțu, actualul premier al României. Este o decizie politică, deloc ușoară! Însă ea reflectă voința tuturor liberalilor și speranța oamenilor din zona noastră, și are la bază nădejdea că Oltul, un județ eminamente roșu politic, va reuși să depășească vitregiile politice la care a fost supus atât de mulți ani. Avem nevoie de sprijin, avem nevoie de interes și avem nevoie de proiecte pentru a scoate Oltul de pe lista județelor sărace!”, a adăugat senatorul PNL de Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți