2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

ISJ Olt, ultimele pregătiri pentru examenul de Titularizare de miercuri

- Advertisement -

Victor Iacobescu, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Olt, alături de câțiva inspectori școlari, au susținut marți, la sediul instituției din subordinea Ministerului Educației, o conferință de presă în cadrul căreia au fost aduse în discuție date despre modul în care s-au desfășurat examenele naționale, respectiv Evaluare Națională, Bacalaureat și Definitivat, însă s-a vorbit și despre examenul de Titularizare, care are loc miercuri, 21 iulie.

Sunt aproape 570 de candidați înscriși pe cele 24 de posturi titularizabile și 474 posturi netitularizabile. Mai exact, sunt 569 de olteni care vor să obțină un loc în învățământ, aceștia urmând să susțină proba scrisă în două centre, 301 fiind la Liceul Tehnologic Metalurgic și 268 la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina.

O concurență acerbă este la educatori și învățători, respectiv 169 și 69 candidați înscriși, urmați de cei la limba română – 52, limba engleză și educație fizică și sport – câte 36, matematică – 27, istorie – 24 sau geografie – nouă.

În data de 27 iulie se vor afișa primele rezultate, în aceeași zi, dar și pe 28 iulie, la Inspectoratul Școlar Județean Olt se vor depune contestațiile de candidații nemulțumiți de note. Acestea se vor soluționa în perioada 29 iulie – 2 august, pe 3 august fiind afișate și rezultatele finale,

Din data de 4 august va începe repartizarea cadrelor didactice pe posturile titularizabile și fracții de catedră.   

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți