14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Tia Mare, reținut după ce a fugit de la locului producerii unui accident în Cilieni. A fost rănit un adolescent de 16 ani

- Advertisement -

UPDATE: În cursul după-amiezii de miercuri, bărbatul de 48 de ani, din Tia Mare, a fost prezentat magistraților Judecătoriei Corabia care au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Decizia instanței de judecată nu este definitivă, fiind deja contestată și contestația urmează a fi judecată, zilele următoare, de o instanță superioară.

Știrea inițială: Un adolescent de 16 ani, din comuna Cilieni, a fost victima unui accident de circulație petrecut, marți noaptea, în jurul orei 22:20, pe Drumul Județean 642 care tranzitează localitate, șoferul autoturismului care l-a acroșat fugind de la fața locului. Acesta a fost ientificat ulterior, în persoana unui bărbat de 48 de ani, din comuna Tia Mare.

Conducătorul auto a fost depistat la domiciliul său din Tia Mare, iar după ce a fost testat cu aparatul alcooltest s-a stabilit că se afla și într-o stare avansată de ebrietate. Victima sa a ajuns la Spitalul Caracal, unde a fost supus unor investigații medicale amănunțite.

„Polițiștii rutieri din orașul Corabia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un pieton, respectiv un minor în vârstă de 16 ani, din comuna Cilieni, ce ar fi fost acroșat de un autoturism neidentificat, care și-a continuat deplasarea, părăsind locul accidentului. În urma coliziunii, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Carcal. Acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cu ocazia verificărilor efectuate de către polițiști, autoturismul implicat în accident a fost depistat în comuna Tia Mare, fiind identificat și șoferul acestuia, un bărbat, de 48 de ani, din Tia Mare. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, a rezultat o alcoolemie de 0,69 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Oamenii legii au întocmit pe numele olteanului dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Totodată, polițiștii corăbieni l-au reținut pe șofer pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. În cursul zilei de miercuri, bărbatul din Tia Mare va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia cu propuneri legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți