19.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

O bucătărie de vară, distrusă de un incendiu puternic produs la Teslui

- Advertisement -

Un incendiu devastator a izbucnit, marți noaptea, la o anexă gospodărească, folosită ca bucătărie de vară, din comuna Teslui. Pompierii Detașamentului Slatina, care au intervenit la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au reușit să-l stingă la timp, având în vedere că în orice moment flăcările puteau mistuit și casa din apropiere.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, a declarat că la sosirea echipajelor de salvatori anexa ardea generalizat, existând posibilitatea de propagare la locuința aflată în imediata apropiere.

„Pompierii au localizat rapid incendiul și au limitat propagarea la casa cu regim parter și mansardă. Intervenția a durat mai bine de o oră și jumătate, pe timpul misiunii fiind evacuată și o butelie de aragaz. În urma incendiului au ars anexa folosită ca și bucătărie de vară, cu suprafața de aproximativ 50 de metri pătrați, mobilier și electrocasnice”, a spus reprezentantul ISU.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric, produs la un aparat electric lăsat sub tensiune, nesupravegheat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți