10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânără de 20 de ani, din Deveselu, căutată de polițiști. Soțul i-a anunțat dispariția

- Advertisement -

UPDATE: Larisa Roxana Bălan, tânăra de 20 de ani, plecată voluntar luni seara de la locuința sa din Deveselu și a cărei dispariție a fost anunțată miercuri dimineață de soțul său, a fost găsită miercuri, în jurul orei prânzului. Polițiștii au identificat-o pe raza municipiului Caracal, iar acum se află în custodia acestora, urmând a se întoarce la domiciliu. Pe perioada dispariției sale, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o tânără, în vârstă de 20 ani, din comuna Deveselu, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Soțul acesteia i-a anunțat dispariția la Poliție miercuri dimineața, după ce tânăra ar fi plecat marți seara să cumpere țigări, fără a mai reveni însă și acasă. 

„În dimineața zilei de 21 iulie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați de un bărbat, din comuna Deveselu, cu privire la faptul că, în seara zilei de 20 iulie, în jurul orei 21:00, soția sa, Larisa Roxana Bălan, în vârstă de 20 de ani, din aceeași localitate, ar fi plecat să cumpere țigări și nu a mai revenit”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Semnalmentele tinerei dispărute sunt: înălţime 1,60 metri, aproximativ 55 de kilograme, constituție atletică, ochi căprui, păr blond, lung până la nivelul umerilor, cu tatuaje pe corp. La momentul plecării sale voluntare de la domiciliu aceasta era îmbrăcată cu pantaloni tip blugi de culoare neagră, bluză neagră cu model floral și încălțată cu pantofi sport de culoare albă.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea Larisei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți