23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Comedia „Cuplu’ ideal” se joacă la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” Slatina

- Advertisement -

Primăria municipiului Slatina, Asociația Culturală Center Inter Art și Centrul Cultural „Eugen Ionescu” au programat pentru ziua de miercuri, 11 august, începând cu ora 19:00, comedia „Cuplu’ ideal” ca se va juca în sala de spectacole a instituției culturale. Piesa de teatru este partea a doua a comediei „Iubirea e un lucru foarte mare” în interpretarea actorilor Daniel Hara, Adina Stoica și Marius Gîlea, cel din urmă fiind și regizorul spectacolului.

Potrivit reprezentanților Centrului Cultural Slatina, biletele se pun în vânzare începând de luni, 26 iulie, de la ora 16:00, iar prețul unui bilet este de 12,50 lei. Locurile în sală sunt limitate din cauza condițiilor epidemiologice.

„Dacă vă era dor de celebrul cuplu Tanța și Costel îi puteți vedea în acțiune în noi situații care mai de care mai amuzante. Un text plin de umor, o interpretare energică și nuanțată, doi tineri talentați, un limbaj fermecător și pitoresc și nu numai atât vă așteaptă în sala de spectacol să vă simțiți bine pe românește! Iubirea este un lucru foarte mare, chiar și după câțiva ani de conviețuire, când farmecul primei cunoștințe, al primelor tandreți și al primelor conflicte încep a se ofili puțin câte puțin, căci căsnicia este ca un pom: dacă-l îngrijești, el dă roade frumoase, dacă nu, nu! Vă lăsăm pe voi să decideți ce fel de roade dă căsnicia dintre Tanța și Costel!”, transmit reprezentanții Centrului „Eugen Ionescu”. 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți