10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat de 64 de ani, din Slatina, mort în urma unui accident produs la Recea

- Advertisement -

Coliziune frontală violentă între două autoturisme, vineri după-amiază, pe Drumul Județean 653, în panta din satul Recea al comunei Valea Mare. În urma impactului, unul dintre vehicule a ajuns în șanțul de pe marginea părții carosabile, iar unul dintre conducătorii auto, un bărbat de 64 de ani, din Slatina, și-a pierdut viața.

Celălalt șofer, o femeie, nu a fost rănit și a refuzat transportul la spital. Mai multe echipaje ale Detașamentului de Pompieri Slatina au intervenit la locul producerii evenimentului rutier.

„Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit cu autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială pentru descarcerare. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau doar șoferii. Un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Slatina, a fost găsit în stop cardio-respirator, s-au executat manevre de resuscitare, fără rezultat favorabil. Cea de-a doua persoană, o femeie, nu prezenta urme vizibile de traumă și a refuzat examinarea și transportul la spital”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Polițiștii rutieri au ajuns și ei la fața locului pentru a face cercetări și a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

„La data de 23 iulie, ora 12:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Județean 653, în comuna Valea Mare, sat Recea. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autoturisme, în care se aflau doar șoferii. Un autoturism era condus de un bărbat de 64 de ani, din municpiul Slatina, iar celălalt de o femeie de 21 de ani, din comuna Perieți, județul Olt. În urma coliziuni, șoferul, de 64 de ani, a decedat. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Aceasta nu a necesitat îngrijiri medicale”, a spus Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al IPJ.

Oamenii legii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți