15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un vâlcean de 36 de ani, agresat de două persoane în trafic la Verguleasa. Incidentul în urma unui conflict mai vechi

- Advertisement -

O agresiune în trafic a avut loc în urmă cu două zile în comuna olteană Verguleasa, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, spunând că a fost lovit de două persoane.

Vâlceanul a sunat la apelul de urgență 112 miercuri, în jurul orei 14:50, incidentul petrecându-se în urma unor conflicte mai vechi.

„Din primele verificări a reieșit că, pe fondul unor conflicte mai vechi, acesta ar fi fost agresat, în trafic, de un bărbat, în vârstă de 47 de ani, și fiul acestuia, un tânăr de 21 de ani, ambii din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea. În timpul altercației, au fost produse și avarii minore autoturismului acestuia”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În urma evenimentului, bărbatul care a spus că a fost agresat și o pasageră din autoturismul acestuia au fost transportate la spital, pentru efectuarea de investigații medicale, fără a rămâne internate.

Potrivit reprezentantului IPJ, în cauză, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, s-a deschis dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, polițiștii continuând cercetările, pentru stabilirea stării de fapt, în funcție de constatările medico-legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți