12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un pieton a ajuns la spital după ce a fost lovit de un autoturism la Găneasa

- Advertisement -

Grav accident de circulație, duminică seara, în jurul orei 21:00, pe Drumul Național 65 – European 574, în comuna olteană Găneasa. Un tânăr de 35 de ani, din localitate, a ajuns la spital după ce a fost acroșat de un autoturism la volanul căruia se afla un craiovean de 23 de ani.

„În eveniment a fost implicat un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, și un pieton, respectiv un bărbat, de 35 de ani, din comuna Găneasa, judeţul Olt. În urma coliziunii, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Oamenii legii l-au testat cu aparatul alcooltest pe tânărul craiovean, în urma rezultatului stabilindu-se că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului.

Polițiștii au întocmit dosar penal în cauză și efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier.

Potrivit Centrului InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliției Române, pietonul s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile și se pare că a făcut-o printr-un loc nepermis și fără să se asigure. După eveniment, traficul a fost întrerupt, pentru aproximativ 30 de minute, pentru a permite intervenția echipajului medical și pentru efectuarea cercetării la fața locului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți