15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Două infecții noi cu virusul SARS-CoV-2 înregistrate în județ

- Advertisement -

Au fost zile bune în care nu s-au înregistrat cazuri noi de Coronavirus în Olt, însă în ultimele zile au mai existat persoane care să fi fost confirmate cu virusul SARS-CoV-2. Numai în ultimele 24 de ore, potrivit datelor raportate luni de Grupul de Comunicare Strategică, au fost doi olteni diagnosticați cu COVID-19, iar de la începutul pandemiei și până în prezent sunt 14.637 de persoane din județ care au avut această boală.

În ceea ce privește pacienții internați în unitățile spitalicești oltene, care erau deja pozitivi la virusul ucigaș, în ultima zi nu a fost niciuna reconfirmată cu SARS-CoV-2. Sunt și 389 de persoane din județ care de la începutul pandemiei și până la această dată au murit din cauza infectării cu noul Coronavirus, majoritatea lor având și boli asociate grave.

Incidența infecțiilor cu COVID-19, cumulată la două săptămâni, continuă însă să fie scăzută la nivelul județului Olt, aceasta fiind luni de 0,02 cazuri la mia de locuitori. Sunt șase unități administrativ teritoriale în care sunt cazuri pozitive, iar cea mai ridicată rată de infectare este în comuna Topana – 2,81 și cea mai scăzută este în orașul Drăgănești Olt – 0,09. În celelalte patru localități cu infecții cu SARS-CoV-2 incidența este următoarea: Vădastra – 0,78, Bălteni – 0,62, Găvănești – 0,54 și Valea Mare – 0,27.

În celelalte 106 localități oltene nu s-a înregistrat, la 14 zile, niciun caz pozitiv de Coronavirus.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți