25.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

O absolventă a Facultății de Jandarmi din București, în rândul ofițerilor jandarmi din Olt

- Advertisement -

Echipa Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt s-a mărit de la începutul acestei săptămâni, un absolvent al Facultății de Jandarmi din Capitală intrând în rândul ofițerilor jandarmi olteni.

Sublocotenent Andreea Mihaela Tobescu, în vârstă de 23 de ani, originară din municipiul Craiova, este noul jandarm oltean și absolventă în primii cinci din țară ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, Facultatea de Jandarmi, specializarea „Ordine și Siguranță Publică”, promoția – iulie 2021, și a ales Jandarmeria Olt pentru debutul în carieră.

„Tânăra noastră colegă a depus astăzi jurământul de credinţă faţă de patrie, trăind emoţiile unui nou început. Cu această ocazie, comandantul unității, colonel Marin Boată, a felicitat-o pentru alegerea unei profesii dificile, care presupune riscuri și provocări permanente, un efort continuu de adaptare și sacrificii”, a declarat Simona Floricel, purtătorul de cuvânt al IJJ Olt.

În perioada următoare, Andreea va avea un program de pregătire pe parcursul căruia va cunoaşte specificul misiunilor şi atribuţiile ce îi revin în cadrul inspectoratului. „Îi urăm bun venit în echipa noastră, mult succes în cariera militară şi misiuni uşoare!”, a adăugat reprezentantul Jandarmeriei Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți