12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Noi bilete de tratament pentru beneficiarii din județul Olt

- Advertisement -

Casa Județeană de Pensii Olt anunță pensionarii, dar și asigurații sistemului public de pensii din județ, că a afișat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, diagrama de alocare a biletelor de tratament din cea de-a zecea serie din anul 2021. Sunt puțin peste o sută de bilete la băi disponibile în stațiuni balneare de la munte, precum și de pe litoralul Mării Negre, cele mai multe, 18 la număr, fiind în spații de cazare din stațiunea Băile Olănești.

Sunt în total 101 bilete de tratament vacante în unitățile hoteliere ale societății TBRCM SA și în unitățile hoteliere cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în acest an.

Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 12 – 14 august și sunt repartizate astfel: două în Amara; opt în Bala; unul în Buziaș; zece în Căciulata; patru în Călimănești; șase în Covasna; trei în Eforie Nord; șase în Felix; două în Geoagiu; 16 în Govora; nouă în Herculane; două în Mangalia; două în Neptun; 18 în Olănești; două în Pucioasa; opt în Saturn și două în Techirghiol. În perioada sejurului, care este de 16 zile, beneficiarii biletelor au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear. 

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei de Pensii Olt până în data de 4 august 2021, inclusiv. Beneficiarilor de pe diagramă care nu ridică biletele de tratament le vor fi anulate alocările, iar biletele devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusă și se prezintă la ghișeu.

Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 6 august și se vor vinde în data de 9 august 2021.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți