11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

CFR SA: Tracţiune electrică pentru trenurile de călători spre şi dinspre Litoral, pe firul I al rutei Feteşti-Bărăganu

- Advertisement -

Trenurile de călători, spre şi dinspre Litoral, circulă, începând de la ora 2:15, cu tracţiune electrică între staţiile Feteşti – Bărăganu (fir I), a anunţat Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, într-un comunicat de presă transmis, vineri, AGERPRES.

„În cursul nopţii, la ora 02.10, personalul CFR SA a finalizat lucrările de remediere a deranjamentelor la linia de contact şi a fost repus sub tensiune sistemul de alimentare cu energie electrică pe firul I, între staţiile Feteşti – Bărăganu şi pe trei linii din staţia Feteşti. Astfel, de la ora 02:10, toate trenurile de călători spre şi dinspre Litoral circulă între staţiile Feteşti – Bărăganu, pe firul I, doar cu locomotive electrice, întârzierile pe magistrala Bucureşti – Constanţă reducându-se, astfel, la 10 – 15 minute. Menţionăm faptul că, la această oră, circulaţia trenurilor pe ruta directă Bucureşti – Constanţa şi retur se desfăşoară în condiţii normale de trafic, până în zona staţiei Feteşti, unde traficul feroviar este retrasat pe un singur fir de circulaţie pe porţiunea Feteşti – Bărăganu, deoarece intervenţiile în zona deraierii sunt încă în desfăşurare”, notează sursa citată.

Conform administratorul infrastructurii feroviare publice, echipele de intervenţie ale CFR SA acţionează în continuare în staţia Feteşti cu personal propriu şi utilaje de mare tonaj, pentru finalizarea tuturor lucrărilor necesare restabilirii traficului feroviar în condiţii normale, pe ambele fire de circulaţie.

sursa: Agerpres.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți