13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doi nepoți și-au bătut unchiul cu furca și coada de sapă, la Văleni. Au fost arestați pentru tentativă de omor

- Advertisement -

Doi tineri, de 21, respectiv 29 de ani, din comuna Văleni, au fost arestați preventiv joi de magistrații Tribunalului Olt, fiind acuzați de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor după ce l-au agresat pe unchiul lor, în vârstă de 52 de ani, în mod repetat, cu o furcă și o coadă de sapă, dar și cu pumnii și picioarele. În urma loviturilor primite, bărbatul a ajuns la Spitalul Slatina, unde a fost internat și supus unei operații.   

Fapta a fost comisă în noaptea de marți spre miercuri, conflictul dintre cei trei izbucnit pe fondul consumului de alcool, dar și a unor neînțelegeri mai vechi în familie, legate de o moștenire.

„Incidentul a avut loc în seara zilei de 27 iulie, în jurul orei 23:30, și a fost între cei doi inculpați, care sunt nepoții victimei, pe fondul unor neînțelegeri în familie legate de o moștenire și în acea seară, în principal, pe fondul consumului de alcool. În această împrejurare cei doi inculpați l-au agresat pe unchiul lor cu obiecte contondente, pumni și picioare, acesta suferind leziuni multiple care necesită 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale, însă cu punerea în primejdie a vieții. S-a luat măsura reținerii, în continuare măsura arestării preventive pentru tentativă de omor, cu reținerea agravantei, respectiv violență domestică în familie având în vedere gradul de rudenie, nepoți, adică victima era fratele tatălui celor doi inculpați. Victima a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a fost supusă unei intervenții chirugicale și probabil este încă internat”, a declarat Anca Anuța, prim-procurorul Parchetului Olt.

Tinerii din Văleni au fost arestați joi pentru o perioadă de 30 de zile, însă decizia magistraților Tribunalului Olt nu este una definitivă și deja a fost contestată de cei doi inculpați, contestațiile urmând a fi judecate zilele următoare de judecătorii Curții de Apel Craiova. În prezent, frații de 21 și 29 de ani sunt încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt.     

sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți