14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Vitezoman prins cu 208 kilometri la oră pe DN 65 – E 574, în afara orașului Scornicești

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au continuat și vineri să acționeze în Olt, de data aceasta fiind prezenți între orele 15:00 – 17:00 pe principalul tronson de drum public din județ, respectiv Drumul Național 65 – European 574, limită cu județul Argeș – limită cu județul Dolj. Scopul raziei de amploare a fost depistarea conducătorilor auto care încălcată regimul legal de viteză, iar abaterile nu au întârziat să apară. Un craiovean a fost suprins de aparatul radar Trucam când gonea cu peste 200 de kilometri la oră pe un tronson cu limita legală de viteză de 100 de kilometri pe oră.

Mai exact, tânărul de 31 de ani a apăsat atât de tare pedala de accelerație încât avea 208 kilometri pe oră.

„La ora 15:23, în afara localității Scornicești, a fost depistat un bărbat de 31 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism, fiind înregistrat de aparatul radar TRUCAM, cu viteza de 208 km/h, pe un sector de drum cu limita de 100 de km/h”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Craioveanul a fost amendat cu 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, ca măsură complementară.

În timpul celor două are ale misiunii, polițiștii rutieri care au acționat pe principala șosea care tranzitează județul Olt au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale, dintre care 28 pentru nerespectarea regimului de viteză, fiind reținute 12 permise de conducere, nouă pentru viteză – trei fiind în afara localității și trei pentru depășire neregulamentară.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți