18.6 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul Voiculescu și primarii liberali din Olt, întâlnire de lucru cu premierul Cîțu

- Advertisement -

Fiecare primar din județul Olt își dorește tot binele pentru comunitatea pe care o păstoresc și de aceea fac tot posibilul pentru a accesa fonduri guvernamentale sau europene, atât de necesare pentru proiectele de investiții pe care doresc să le ducă la bun sfârșit.

Iar pentru a afla mai multe informații despe oportunitățile de finanațare, primarii liberali olteni, dar și Liviu Voiculescu, senator al Partidului Național Liberal și președinte al filialei PNL Olt, au avut la sfârșitul acestei săptămâni o întâlnire de lucru cu Florin Cîțu, prim-ministrul României, și au purtat discuții pe această temă.   

„Nu există primar liberal care să nu-și dorească să facă cât mai mult pentru dezvoltarea localităților pe care le administrează și pentru cetățenii lor. Cu toții au proiecte, idei și visuri îndrăznețe pentru realizarea cărora este nevoie de sprijin guvernamental. Despre oportunitățile de finanțare, condițiile de accesare a noilor împrumuturi la stat cu dobândă foarte mică precum și alte posibilități de acordare a sprijinului guvernamental pentru o serie de proiecte de interes local s-a discutat în cadrul unei întâlniri de lucru între primarii PNL din Olt și premierul României, Florin Cîțu, întâlnire pe care am intermediat-o din postura de lider al filialei județene a PNL și senator liberal”, a declarat paramentarul Liviu Voiculescu.

Alături de senatorul PNL de Olt și primarii liberali, la întrevederea cu prim-ministrul Cîțu a fost prezent și Florin Homorean, prefectul județului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți