10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Copilă de doar 14 ani, însărcinată, în grija angajaților de la Protecția Copilului. Mama ei și-a dat acordul să se ducă la concubin

- Advertisement -

Are doar 14 ani, este din comuna Fălcoiu, iar acum este în grija angajaților Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt, fiind protagonista unui conflict în familie. Este vorba despre o fată însărcinată în trei luni a cărei mamă a sunat în week-end la apelul de urgență 112 și a pofestit că aceasta este agresată de concubinul său.

Cristian Rădoi, adjunctul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, spune că chiar mama adolescentei este cea care și-a dat acordul să meargă la domiciliul concubinului, din comuna Bobicești, iar pentru că a refuzat să se întoarcă acasă în Fălcoiu, a fost dusă și lăsată în grija angajaților unui centru al Direcției de Protecție a Copilului.  

„Mama unei minore de 14 ani, însărcinată, a sunat la 112, spunând că este agresată de către concubin, motiv pentru care colegii mei s-au deplasat în comuna respectivă. Au constatat că realitatea este cu totul alta, că minora plecase la concubinul acesteia, cu acordul mamei. Am luat hotărârea să extragem minora de acolo și să o redăm familiei. Fata a declarat în prezența mamei că nu vrea să rămână acolo, la domiciliul acesteia, motiv pentru care am dus-o la DGASPC, unde se află și în momentul de față”, a precizat Rădoi.

Ulterior, polițiștii olteni au revenit asupra vârstei adolescentei, spunând că aceasta are 16 ani.

sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți