14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un băiat de 4 ani și o adolescentă de 17 ani, victimele unui accident produs într-o intersecție din Slatina

- Advertisement -

Accident de circulație, luni după-amiaza, în jurul orei 14:00, la intersecția străzilor Primăverii cu Crișan, din municipiul Slatina. Un copil de doar 4 ani, din Timișoara, dar și fată de 17 ani, din Slatina, au fost răniți în urma coliziunii violente dintre două autovehicule și au ajuns la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru a primi îngrijiri medicale.

„În eveniment au fost implicate două autoturisme conduse de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Timișoara, și de o femeie de 47 de ani, din municipiul Slatina. În urma coliziunii, doi pasageri, aflați în cele două autoturisme, respectiv un minor de 4 ani, din Timișoara, și o minoră de 17 ani, din Slatina, au necesitat îngrijiri medicale şi au fost transportați la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Ambii conducători auto au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest și s-a stabilit că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  vătămare corporală din culpă, iar oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Sursă foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți