9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Florin, tânărul din Șopârlița, mort în accidentul din Anglia, repatriat. Prietenii îl pot conduce joi pe ultimul drum

- Advertisement -

A trecut mai bine de o lună de când tânărul Florin Alexandru Casandra de 25 de ani și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație produs pe strada Birmingham din West Bromwich, Anglia. Originar din comuna olteană Șopârlița, tânărul, care se afla pe motocicletă, a murit după ce a fost lovit de un jeep Volkswagen Tiguan. Se pare că acesta era la o plimbare prin orașul din Regatul Unit, fiind pasionat de ani buni de motoare, însă nu ar fi fost și persoana vinovată de producerea evenimentului rutier spun prietenii săi, care acum îl așteaptă acasă. Familia și cei apropiați au reușit ca trupul neînsuflețit al lui Florin să fie repatriat, acesta ajungând acasă miercuri, pentru ca ziua următoare să fie condus pe ultimul drum și înmormântat.

„Oameni buni, mulțumim pentru ajutorul acordat cu scopul aducerii lui Florin acasă, dorim să vă aducem la cunoștință faptul că Florin o să fie adus acasă miercuri, 4 august, și înmormântarea o să fie ținută în ziua de joi, 5 august. Am fi profund recunoscători dacă ați distribui acest mesaj în număr cât mai mare către toate persoanele care doresc să-l conducă pe Florin pe ultimul său drum în comuna sa natală, Șopârlița. Drum bun și asflat uscat, Florin!”, au transmis reprezentanți ai familiei pe paginile lor de socializare.

Tânărul, care lucra ca și curier în Anglia, unde se afla la muncă de cinci ani, a putut să revină pe meleaguri natale după ce membrii familiei, prietenii, apropiații, dar și alți cunoscuți și simplii cetățeni care i-au aflat povestea tristă, au reușit să strângă suma de 15.000 de lire necesară pentru repatriere.

Cei dragi îi spuneau Kasy și continuă să deplângă moartea acestuia. Accidentul a avut loc doar cu câteva zile ca acesta să împlinească vârsta de 26 de ani, iar de când a trecut în neființă, în fața casei sale a fost realizat un adevărat altar, de unde nu lipsește o fotografie a acestuia și nici motocicleta pe care mergea când venea acasă, unde prietenii au venit să-i aprindă lumânări și să-i aducă flori. „Având în vedere că mâine, 7 iulie, prietenul nostru Florin Alexandru (Kasy) ar fi împlinit 26 de ani, vreau să le propun prietenilor să ne întâlnim la el acasă în comuna Sopârlița, să aprindem o lumânare la ora 20:00, pentru a fi alături de familia îndurerată și să ne aducem aminte de clipele frumoase petrecute alături de el, știind că el asta și-ar fi dorit «să aibă prietenii aproape». Totodată, în același timp, și cunoscuții din Marea Britanie îl comemoreaza pe Florin și astfel vom încerca ca de ziua lui să fim cât mai mulți aproape de el. Dumnezeu să te odihnească în pace Florin!”, este mesajul postat de un prieten pe pagina sa de socializare cu o zi înainte ca acesta să împlinească 26 de ani.

Florin avea planuri mari împreună cu iubita lui, aceștia plănuind să se căsătorească în curând.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți