6.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Adolescent de 16 ani, acuzat că a furat 12.000 de lei de la săli de jocuri din Caracal, reținut de polițiști

- Advertisement -

Un tânăr de 16 ani, din municipiul Caracal, a fost reținut marți, fiind acuzat că a furat 12.000 de lei din două săli de jocuri din localitate. Prima faptă a fost comisă duminică, iar cea de-a doua în urmă cu o lună, pe 3 iulie.

Duminică, în jurul orei 09:40, polițiștii din Caracal au fost sesizați de un bărbat, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras o sumă de bani din casa de marcat a unei săli de jocuri de noroc, din municipiu. În cauză s-a întocmit atunci dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea situației de fapt și identificarea autorilor.

Marți, 3 august, în urma verificărilor efectuate, oamenii legii au identificat persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt ca fiind un minor, în vârstă de 16 ani, din Caracal. În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta este bănuit și de săvârșirea unei alte infracțiuni de furt, dintr-o altă sală de jocuri de noroc, din aceeași localitate, sesizată la data de 3 iulie.

Prejudiciul creat în urma celor două furturi este de 12.000 de lei, fiind recuperați 6.300 de lei, iar pe suma de 850 de euro, pe care adolescentul i-a dat polițiștilor, s-a dispus măsura sechestrului asigurător.

Totodată, marți, pe numele tânărului polițiștii au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de  Poliție Județean Olt. În cursul zilei de miercuri, minorul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal cu propuneri legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți