11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Caracalean reținut pentru nerespectarea ordinului de protecție. A intrat în curtea locuinței soției și a început să o amenințe

- Advertisement -

Un bărbat de 67 de ani, din municipiul Caracal, nu a respectat ordinul de protecție emis pe numele său încă din data de 23 aprilie, în zilele de 2 și 3 august intrând în gospodăria soției sale de 66 de ani, din aceeași localitate, pe care a început să o amenințe. Acesta este motivul pentru care polițiștii olteni l-au reținut pentru 24 de ore.

„La data de 3 august, la ora 09:40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați, prin apelul de urgenţă 112, de o femeie de 66 de ani, din localitate, cu privire la faptul că soțul ei, un bărbat de 67 de ani, nu ar fi respectat ordinul de protecție. În urma activităților desfășurate de polițiștii din Caracal, aceștia au constatat faptul că bărbatul de 67 de ani, din localitate, nu ar fi respectat ordinul de protecție emis de Judecătoria Caracal la data de 23 aprilie, în sensul că în zilele de 2 și 3 august acesta ar fi pătruns în curtea locuinței apelantei și ar fi amenințat-o pe aceasta”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Pe numele caracaleanului a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunilor de amenințare și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordinul de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse, fiind continuate cercetările. Totodată, în cursul zilei de marți, pe numele bărbatului polițiștii au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt.

Miercuri, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal cu propuneri legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți