5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Copil de 7 ani, acroșat de un autoturism pe bulevardul A.I. Cuza din Slatina

- Advertisement -

Un băiat de 7 ani, dintr-o comună argeșeană, a fost victima unui accident de circulație produs, miercuri după-amiază, pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Slatina. Micuțul a ajuns la spital după ce a fost lovit de un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 37 de ani, din comuna olteană Grădinile.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 15:20.

„În eveniment a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Grădinile, județul Olt, și un pieton, respectiv un minor de 7 ani, din comuna Mălureni, judeţul Argeș. În urma coliziunii, minorul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, în urma rezultatului stabilindu-se că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, iar din primele date se pare că băiatul de 7 ani s-ar fi aflat pe trecerea de pietoni în momentul în care a fost acroșat de mașină.

Oamenii legii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți