5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat din Teslui, găsit de polițiști la patru ore după ce fiica sa i-a anunțat dispariția

- Advertisement -

Căutări de aproape patru ore, marți noaptea, pentru găsirea unui bărbat de 65 de ani, din comuna Teslui, a cărui disparție a anunțat-o fiica acestuia undeva în jurul orei 23:15. În jurul orei 03:00 a dimineții de miercuri acesta a fost găsit într-o zonă izolată a localității, după ce plecase marți, în jurul orei 13:30 a aceleiași zile fiind văzut pentru ultima oară.

„Polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Găneasa au fost sesizați, prin apelul de urgență 112, de o femeie din comuna Teslui cu privire la faptul că tatăl său, un bărbat de 65 de ani, din aceeași localitate, a plecat voluntar de la domiciliul comun şi nu a mai revenit, fiind văzut ultima dată, în aceeași zi, în jurul orei 13:30. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul Secţiei 6 Găneasa, fiind începute activităţile de căutare, sub coordonarea șefului secției de poliție”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În dimineaţa zilei de miercuri, în jurul orei 03:00, bărbatul dispărut a fost găsit în afara localității Teslui, într-un loc izolat. „Acesta plecase la o vie din extravilanul comunei, însă din cauza problemelor locomotorii a căzut și nu s-a mai putut ridica, nefiind victima vreunei infracțiuni. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a adăugat reprezentantul Poliției.

sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți