20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Compania de Apă Olt, apel la slătinenii care locuiesc pe strada Vintilă Vodă. Se trece pe noile branșamente

- Advertisement -

Compania de Apă Olt solicită cetățenilor care locuiesc pe strada Vintilă Vodă din municipiul Slatina permiterea accesului angajaților instituției  pe proprietate pentru a executa lucrări de trecere pe noile branșamente. Lucrările care s-au realizat la rețeaua de distribuție a apei în ultimele săptămâni se apropie cu pași repezi de final, printre ultimele investiții care mai trebuie efectuate fiind trecerea slătinenilor care stau în zonă pe noile branșamente.

CAO anunță că se va trece pe noile branșamente începând de săptămâna viitoare.

„Vă rugăm ca, în următoarele zile, să sunați la Dispecerat – 0249.423.419 – și să lăsați un număr de telefon pentru a putea fi contactați de reprezentanții Companiei de Apă Olt. Lucrările de trecere pe noile branșamente vor începe luni, 9 august”, se arată într-un comunicat remis de companie.

Rețeaua de distribuție apă, de pe strada Vintilă Vodă din municipiul Slatina, a fost reabilitată, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014 – 2020”. De săptămâna trecută, pe strada Vintilă Vodă s-a lucrat și pentru aducerea acesteia la stadiul inițial, iar de joi, 5 august, tronsonul de drum a fost redeschis circulației rutiere.  

Investițiile realizate de Compania de Apă Olt pe această stradă au constat în extindere conducta de aducţiune SP Bălcescu Crişan: aducţiune strada Vintilă Vodă pe 3,7 kilometri, reabilitare/deviere reţea de distribuție – L = 479 metri și construirea de cămine de vane și branşamente.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți