20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Doi bărbați și-au pierdut viața în accidente de muncă. Unul dintre ei a fost lovit de un tren de călători

- Advertisement -

Inspectorii de muncă olteni au anchete deschise în urma a 12 accidente de muncă, în urma cărora doi bărbați au murit, iar alte zece persoane au suferit incapacitate temporară de muncă pentru o perioadă de câteva zile. Una dintre persoanele care a decedat a fost lovit de un tren de călători în zona Gării Drăgănești Olt.

Evenimentele s-au produs în cursul lunii iulie, iar unul dintre accidentele de muncă mortale a fost pe 18 iulie.

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, angajat al unei societăți de transport feroviar, în timp ce efectua serviciul în zona Gării Drăgănești Olt, a intrat în gabaritul liniei feroviare și a fost accidentat mortal de un tren de călători.

Celălalt accident de muncă mortal s-a petrecut în data de 29 iulie, pe un șantier de construcții. Un bărbat de 51 de ani, angajat al unei societăți de construcții, în timp ce desfășura activitate ca fierar-betonist în incinta unui șantier din orașul Balș, a prezentat o stare acută de rău, fiind solicitat serviciul de ambulanță. Acesta a fost transportat la Spitalul Orășenesc Balș, ulterior la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde, din păcate, a decedat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți