10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

VIDEO. S-a redeschis traficul rutier pe strada Vintilă Vodă din Slatina

- Advertisement -

Compania de Apă Olt a finalizat lucrările de pe strada Vintilă Vodă și acum funcționează aici o nouă rețea de alimentare cu apă, singurele investiții pe care echipele instituției mai trebuie să le facă începând de luni, 9 august, fiind trecerea pe noile branșamente a locuitorilor din zonă. Totodată, de joi dimineață, începând cu ora 09:30, circulația rutieră s-a reluat pe această arteră din municipiul Slatina.  

CAO a realizat pe strada Vintilă Vodă lucrări de investiții, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014 – 2020”.

Astfel, s-au executat lucrări precum extindere conducta de aducţiune SP Bălcescu Crişan: aducţiune strada Vintilă Vodă pe 3,7 kilometri, reabilitare/deviere reţea de distribuție – L = 479 metri; construirea de cămine de vane și branşamente.

„Ne cerem scuze tuturor pentru disconfortul creat, dar lucrările pe care le facem azi sunt pentru confortul și siguranța noastră de mâine!”, au transmis reprezentanții Companiei de Apă Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți