8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Adolescentă de 15 ani, din Ghimpețeni, căutată de polițiști după ce tatăl a sesizat dispariția sa

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt caută o fată, în vârstă de 15 ani, din comuna Ghimpețeni, care vineri seara a plecat voluntar de acasă, iar până în prezent nu s-a mai întors.

Tatăl copilei a fost cel care a sesizat dispariția sa la Poliție, puțin după miezul nopții de vineri spre sâmbătă.

„La data de 7 august, ora 00:05, polițiștii de la Secția 8 Poliție Rurală Perieți au fost sesizați de un bărbat, din comuna Ghimpețeni, cu privire la faptul că, la data de 6 august, în jurul orelor 21:00, fiica sa, Ionela Claudia Preda de 15 ani, din aceeași localitate, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Semnalmente minorei dispărute sunt: înălţime 1,65 metri, constituţie atletică, aproximativ 48 de kilograme, păr șaten, drept, de lungime medie, pe care îl poartă desfăcut, ochii căprui, poartă ochelari de vedere cu ramă neagră, fără semne particulare.

La momentul plecării sale de acasă, Ionela era îmbrăcată cu pantaloni de blugi de culoare închisă, tricou alb cu un dreptunghi pe piept, în care se află o față și pantofi sport cu talpa înaltă de culoare verde cu portocaliu.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea copilei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți