10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

ISU Olt desfășoară o nouă campanie de recrutare a voluntarilor în cadrul programului „Salvator din pasiune”

- Advertisement -

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt anunță că organizează în această perioadă înscrieri pentru o nouă etapă a campaniei de recrutare a voluntarilor în cadrul programului „Salvator din pasiune”. Cererile de înscriere se depun până vineri, 13 august, iar dosarul complet până pe 27 august 2021.

Cursurile din cadrul celei de-a noua etape a programului „Salvator din pasiune” se vor desfășura în weekend, începând cu data de 04 septembrie 2021, transmite ISU Olt.

„Candidatul la statutul de voluntar este persoana care îndeplinește următoarele condiții: are vârsta cuprinsă între 16 şi 65 de ani; este apt din punct de vedere medical; nu a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunilor cu intenţie; nu a pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă; nu este angajat în cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență; nu este angajat sau nu își desfășoară activitatea în cadrul serviciilor voluntare sau private pentru situații de urgență”, se arată într-un comunicat remis de pompierii olteni.

Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt, din municipiul Slatina, strada Tipografului, nr. 7.

Nu mai târziu de sfârșitul săptămânii trecute 15 voluntari care au participat în această perioadă la cursurile etapei a opta a programului „Salvator din pasiune” și-au primit certificatele care atestă faptul că au încheiat cursul de prim ajutor de bază. „Le mulțumim tuturor pentru interesul acordat activităților de voluntariat și le dorim mult succes în continuare!”, a fost mesajul transmis de posibilii viitori colegi din cadrul ISU.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți