14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Șofer din Mureș, depistat la Găneasa într-o stare avansată de ebrietate

- Advertisement -

Polițiștii rutieri au reușit să oprească, marți după-amiază, pe un drum public care tranzitează comuna Găneasa un conducător auto care în orice moment putea deveni un adevărat pericol public. Este vorba despre un tânăr de 27 de ani, originar din județul Mureș, care se afla într-o stare avansată de ebrietate. Avea o alcoolemie de aproape un miligram pe litru alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii spun că acesta ar fi urmat să ajungă la Târgu Mureș cu autoutilitara pe care o conducea, după ce o încărcase în comuna olteană Izbiceni, cu peste trei tone de vinete.

Infracțiunea comisă de tânărul originar din Mureș a fost constatată pe Drumul Național 64.

„În această după-amiază (marți n.r.), ora 15:10, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt au oprit pentru control o autoutilitară ce se deplasa sinuos pe Drumul Național 64, în comuna Găneasa. Conducătorul auto, un bărbat de 27 de ani, din județul Mureș, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,98 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Judeșean Olt.

Oamenii legii au întocmit pe numele conducătorului auto dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți