27.2 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Conducerea Spitalului Slatina anunță redeschiderea Centrului de Sănătate din orașul Drăgănești Olt

- Advertisement -

Echipa managerială a Spitalului Județean de Urgență Slatina anunță că întreprinde demersuri în vederea începerii activității în cabinetele medicale înființate în structura ambulatoriului integrat spitalului și situate în fostul centru de sănătate din orașul Drăgănești Olt. Angela Nicolae, managerul unității medicale slătinene, spune că prin redeschiderea acestui centru de sănătate se vine în întâmpinarea nevoilor de sănătate ale locuitorilor din localitatea de pe malul râului Olt, precum și a celor din localitățile învecinate.

„Aici își vor desfășura activitatea cabinete medicale în specialitățile: diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, neurologie, medicină internă și pediatrie. De asemenea, alături de cele patru cabinete medicale, va funcționa și un punct de recoltare analize, pe bază de trimitere”, a declarat directorul Spitalului Slatina.

Angela Nicolae a adăugat că, începând cu luna septembrie, aceste cabinete medicale își vor primi pacienții în clădirea fostului Centru de Sănătate Drăgănești Olt, din strada Căpitan Drăgănescu, nr. 3, clădire care a fost reabilitată prin eforturile Consiliului Județean Olt, cu finanțare de la bugetul propriu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți